Verslag over cursus Nationale Bowling Federatie - Wedstrijdleider:

In de afgelopen tijd was veel voorbereidingen tussen Nationale Bowling Federatie, afdeling cursus Wedstrijdleider en afdeling Bowling, namelijk het opzetten van een cursus Wedstrijdleider voor de Dovenbond. Het was geen makkelijk opgave voor onze afdeling Bowling, maar de cursus N.B.F - wedstrijdleider kwam eindelijk!

Er nam totaal acht deelnemers voor deze N.B.F. cursus mee, alhoewel het voor onze afdeling Bowling teleurstellend was, i.v.m. geringe deelnemers.
Maar wij gingen er tegenaan!!!

De eerste cursusdag was heel leuk en ontspannend, dankzij communicatie assistent Andr�. De eerste cursusdag was voor ons allemaal best pittig en kregen wij al meteen hoop huiswerk aangeboden. (E�n van huiswerkopdrachten was dat wij de praktijkopdrachten binnen drie dagen bij docent moesten inleveren!)
De tweede, derde, vierde en vijfde cursusdagen waren het heel interessant en pittig, zodat wij onze examen op 15 Mei konden afleggen.

Wij moesten twee examen - opdrachten doen, namelijk: theorie (multi choice vragen) en praktijk (open vragen en wedstrijdformulier - verslag)

Het praktijk examen duurde van 13:00 t/m 15:00 uur en de theorie examen duurde van 15:00 t/m 16:30 uur.

Na het examen moesten wij ongeveer half uur wachten op de uitslag, maar het was voor ons heel spannend geweest.

De uitslag was voor ons allemaal verrassend!

  

Geslaagden:
  Theorie Praktijk
W. Dekker
8
8
P.Pont
7
6,5
G. Priems
7,5
7,5
B. Steenmeijer
6
6,5
N. Stutt
6,5
8
T. Uittenbogert
9,5
7
 
Niet geslaagden:    
L. Heijnen
5
6
L. de Jongh
6
5

Vanzelfsprekend waren de geslaagden erg blij met dit resultaat. De geslaagden kregen een certificaat aangeboden van een cursusleider N.B.F en feliciteerde ons van harte toe. Hij vertelde ook dat onze groep voor hem de eerste keer was en dat het voor hem heel verrassend was met dit resultaten.

Bij deze wil de afdeling Bowling ook aan deze geslaagden feliciteren en wij, de afdeling Bowling, hopen dat ze in de toekomst veel profijt met de certificaat: Wedstrijdleider voor de Dovenbond kunnen hebben.

De afdeling Bowling wenst hen heel veel succes toe!

Tot slot willen wij de docenten van N.B.F. heel erg bedanken voor hun inzet en geduld. Ook niet te vergeten: onze Andr� als student-tolk NGT met zijn inzet.

Met vriendelijke groet,

Afdeling Bowling

Terug Terug