NebasNsg

Dovensportnieuwsteam

29-12-'03

KNDSB


Van links naar rechts; Edwin Munne, Lenny Vos, Jan van Kuijeren en
Mieneke van der Jagt
 
Dovensportnieuwsteam

Met vreugde kan ik meedelen dat er sinds kort weer een eigen dovensportnieuwsteam is. Het bestuur heeft initiatief genomen om aandacht te geven aan het dovensportnieuws. Immers hebben we al een enige tijd geen eigen dovensport-blad. Dat kan natuurlijk niet. Met veel enthousiasme zijn er een paar mensen bereid gevonden om samen te werken aan de dovensportnieuws. Het team bestaat uit Lenny Vos; coordinator, Edwin Munne; verslaggever, Mieneke van der Jagt; verslaggeefster en Jan van Kuijeren; fotograaf.
Bij dezen kan ik ook jullie informeren dat we weer een eigen nieuwsbrief hebben. De eerste nieuwsbrief kunnen jullie rond 15 december verwachten.
Daarnaast hebben we ook een afspraak met Woord & Gebaar. Vanaf het decembernummer hebben we voorlopig een eigen rubriek. Na een paar maanden wordt er bekeken samen met Woord & Gebaar of onze samenwerking voortgezet kan worden. In de eerstvolgende nummer is er een reportage over sportklimmen!
Uiteraard is er ook aandacht voor het blad "Sport Extra". Van het nieuwsteam kunnen we ook voor dit blad "Sport Extra" bijdragen verwachten!
Samen met het dovensportnieuwsteam hoopt het bestuur van NebasNsg - Dovensport een impuls te geven aan de dovensport in Nederland. Daarvoor hebben we ook uw medewerking nodig. Zodoende kunt u ook meewerken aan het verspreiden van het dovensportnieuws, zowel nationaal als internationaal. Wanneer u nieuws heeft, dan kunt u het doorgeven aan het team.

Het adres is:
Tuindreef 92 2724PV Zoetermeer
Fax:0793433569
Emailadres:[email protected]

Heeft u vragen en/of opmerkingen, ik verneem het graag!

Vriendelijke sportgroet,
Wim Poort, bestuurslid PR van NebasNsg - Dovensport

Terug