NebasNsg

PR-medewerker (m/v, d/h) gezocht

19-06-03

KNDSB

Ten behoeve van de projectgroep Melbourne 2005 (de voorbereidingscommissie die zich bezig houdt met de uitzending van de nederlandse ploeg naar de Deaflympics 2005) zoeken wij een dove of horende persoon die ons gedurende 20 maanden op vrijwillige basis wil bijstaan als PR-medewerker.

Van haar of hem verwachten wij als lid van de projectgroep een actieve bijdrage op het gebied van communicatie en publiciteit. Een goede beheersing van de nederlandse taal is een voorwaarde; bekendheid met de nederlandse dovenbeweging is een pre. In nauwe samenwerking met de afdeling Communicatie op het bondsburo zal hij of zij zorgen voor de nieuwsbrieven, voor de presentatie van de ploeg hier en in Australie, voor persberichten bij vertrek van de ploeg, tijdens de Spelen en bij terugkeer, voor de samenstelling en bestelling van de relatiegeschenken. Geschatte tijdsbesteding bij aanvang : 1 a 2 dagdelen per week.

Heeft u belangstelling? Of weet u iemand die interesse heeft? Neemt dan binnen e e n week per @mail kontakt op met de ambtelijke secretaris van de projectgroep [email protected]

  • Bron : NebasNsg - dovensport
  • Terug