Supporters

Niet alleen voor de sporters worden de Deaflympics een onvergetelijke ervaring, ook voor supporters is het fantastisch om zich twee weken land in een echt Dovenland te wanen! De projectgroep hoopt natuurlijk dat de Nederlandse supporters van de Nederlandse Ploeg Deaflympics 2005 massaal de oversteek naar Australië zullen maken. Op deze pagina's vindt u informatie over het wedstrijdprogramma, ticketverkoop en prijzen.

Informatie per sporttak
Kijk op http://www.2005deaflympics.com/sport_sportinformation.asp en surf naar competition schedule voor het totale programma-overzicht en naar results voor alle uitslagen.

Badminton
Bowling
Sportschieten
Tafeltennis
Tennis
Voetbal

Hollandse avond met Nederlands team deaflympic summer games 2005
De consul van Nederland, Hans Nieuwland, nodigt de Nederlandse supporters van harte uit voor een persoonlijke kennismaking en gezellige avond met

HET NEDERLANDS TEAM DEAFLYMPIC SUMMER GAMES 2005.

Wanneer:Maandag 10 januari 2005
Waar:Washington room, Carlton Crest Hotel
Adres:65 Queens Road, Melbourne
Tijd:18:30 � 20:30 uur

Deze avond wordt georganiseerd door de Nederlandse Ambassade.

De reis naar Melbourne
De vliegreis naar Melbourne duurt ongeveer 24 uur, inclusief overstap van een uur of drie. Waar die overstap is hangt af van de luchtvaartmaatschappij waar u mee vliegt. Het is voor de projectgroep helaas niet mogelijk de vliegreis te organiseren voor supporters. Diegenen die de reis willen laten organiseren kunnen contact opnemen met de reisorganisatie Sprekend de wereld in, een reisorganisatie gespecialiseerd in arrangementen voor Doven. Zij hebben een rondreis door Australië in hun programma die Melbourne aandoet voor de openingsceremonie en nog er enkele dagen blijft, maar daarna weer verder trekt. Zij kunnen echter ook een programma samenstellen voor supporters die het gehele programma van de Deaflympics willen volgen. Vlucht, hotel, toegang bij de wedstrijden etc. kan daarbij verzorgd worden. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Sprekend de wereld in:
Website: travel.to/sprekend.de.wereld.in
E-mail: [email protected]
Telefoon: 0115-566303 (bij geen gehoor 06-53747313)
Telefax: 0115-566828
Postbus 6193
2702 AD Zoetermeer

Tickets
Veel evenementen zijn gratis toegankelijk, voor een aantal moet echter toegang betaald worden. De makkelijkste manier om tickets te bestellen is via de website van de organisatie in Australië: 2005deaflympics.com/sport_ticketingfinal.asp. Vanaf deze pagina heeft u twee mogelijkheden: direct via internet boeken (volg de link naar premier.ticketek.com.au via "Click here to book over the internet"), of klik op "International Residents, click here to book tickets using the International Ticket Booking Form". Er opent dan een PDF-formulier wat u kunt uitprinten, invullen en opsturen. Lees, voor u één van de twee kiest, ook de "Frequently Asked Questions".
De evenementen waarvoor betaald moet worden kosten AU$12 per evenement, behalve op 13, 14 en 15 januari (AU$24 per evenement) en 16 januari (alleen toegankelijk met EXP of FD ticket, zie hieronder). Naast de toegangskaarten voor de verschillende evenementen zijn er ook twee speciale soorten kaartjes:
1) EXP: Het "Games Experience Ticket", wat toegang geeft tot de openings- en sluitingsceremonie, alle atletiekwedstrijden in het Olympisch Park en de halve en hele voetbalfinales (prijzen: AU$65 of AU$85, afhankelijk van de rang).
2) FD: De "Final Day", geeft toegang tot de sluitingsceremonie en de voetbalfinale (prijs AU$35)
NB: De koers van de Australische dollar is ongeveer 0,60 euro. Raadpleeg voor de recente koers NOS-teletekst pagina 543.

Programma
Hieronder vindt u welke evenementen gratis zijn en voor welke u een ticket nodig heeft. Klik op de afbeelding voor een groter plaatje in een nieuw venster (500 kB).