Projectteam

Contact
Nieuwsbrieven
Fondsenwerving
Wie zitten er in de projectgroep?
Links


Contact

Projectgroep Melbourne 2005
p/a: NebasNsg bondsbureau
t.a.v. Jan Bloemkolk, accountmanager Dovensport
Postbus 200
3980 CE  Bunnik
(Tekst)telefoon 030 - 65 97 300
Fax 030 - 65 97 373
[email protected]
bezoekadres: Regulierenring 2b  Bunnik

Technische realisatie website (Mark Bunck):
[email protected]


Nieuwsbrieven

Afgelopen juli is de eerste nieuwsbrief van de projectgroep uitgekomen, de eerste in een serie van drie. Aan de tweede editie wordt momenteel gewerkt, en de eerste is nu online verkrijgbaar. Voor het bekijken van de nieuwsbrief is het gratis programma Acrobat Reader nodig; dit kunt u hier krijgen (Engels).
Nieuwsbrief nr. 1, juli 2004 (284 kB)


Terug naar boven


Fondsenwerving

Medio maart is de begroting van de Projectgroep Melbourne 2005 goedgekeurd door het bestuur van de NebasNsg. Die begroting kent echter nog een tekort, waardoor een aantal zaken misschien wat minder moeten; het gevaar is zelfs dat de de ploeg straks niet op maximale sterkte meekan! En wanneer kansrijke atleten noodgedwongen thuis moeten blijven betekent dat een afname in de medaillekansen van Nederland, en daardoor ook afnemend internationaal aanzien op sportief gebied.

Om de deelname van zoveel mogelijk medaillekandidaten te kunnen garanderen is de Projectgroep Melbourne 2005 een actie gestart om geld in te zamelen. In Nederland worden posters verspreid met de oproep een bijdrage te storten op gironummer 3399 van NebasNsg, onder vermelding van "Nederlandse ploeg Deaflympics 2005". Het drukken van de poster is verzorgd door drukkerij Aeroprint in Ouderkerk a/d Amstel.
In Australië is een andere poster verspreid; hier wordt gebruik gemaakt van een Australisch rekeningnummer.

Download de Nederlandse poster hier (111 kB). Voor gemakkelijk opslaan klikt u hier met de rechtermuistoets en kiest u "Doel opslaan als".

   

De Australische poster kunt u hier downloaden (194 kB), of hier rechts klikken en "Save target as..." kiezen.
Voor het bekijken van de poster is het gratis programma Acrobat Reader nodig; dit kunt u hier krijgen (Engels).

Steun ons, en word supporter van de Nederlandse Ploeg Deaflympics 2005!


Terug naar boven


De Projectgroep Melbourne 2005 bestaat uit:

Henk van Hardeveld, voorzitter
Marten Koning, Chef de Mission
Jan Bloemkolk, projectsecretaris

 

Ondersteuning van de projectgroep:

Erika Bloemkolk, gebarentaaltolk
Mieneke van der Jagt, PR-medewerker
Sanne Vermeulen, PR-medewerker, fondsenwerving
Mark Bunck, technisch beheer website


   

Externe ondersteuning:

John de Wolf, ambassadeur, fondsenwerving
Wim Rijsbergen, (interim) ambassadeurHenk van Hardeveld, voorzitter:

Het doet mij plezier om een stuk te schrijven voor deze nieuwe website. Met nog een klein jaar te gaan zal het komende jaar in het teken staan van topprestaties, limieten halen en kwalificatie.
Ook voor de Projectgroep Melbourne 2005 ligt er een hoop werk.

Laat me mezelf eerst even voorstellen, ik ben Henk van Hardeveld, voorzitter van de Projectgroep Melbourne 2005. Voor velen ben ik een bekende, maar ik realiseer me dat dat niet voor iedereen geldt.
De Projectgroep is afgelopen zomer van start gegaan, samen met accountmanager Jan Bloemkolk van de NebasNsg/Dovensport. Het was in 1e instantie een beetje zoeken naar de beste vorm van werkgroep. Eén van de eerste eisen was het vinden van een Chef de Mission. In mijn ogen was het belangrijk om de Chef de Mission al vanaf het prille begin mee te laten draaien in het project.
Ik durf te zeggen dat we de beste persoon hiervoor hebben gevonden: na een oriëntatiegesprek is de keuze gevallen op Marten Koning uit Amsterdam. Hij voldoet buitengewoon goed aan het profiel van Chef de Mission, en ik heb volledig vertrouwen in de goede omgang tussen hem en de gehele ploeg straks in Melbourne.
Ter kennismaking zullen Marten en ik de komende tijd wedstrijden en trainingen van genomineerden (of kanshebbers op nominatie) bezoeken.


De Projectgroep Melbourne 2005 is sinds september 2003 uitgebreid met een PR-medewerker. Op een advertentie kwamen 4 sollicitanten af. Het werd Richard Bank, ook uit Amsterdam. Hij is als student NGT verbonden aan de Universiteit van Amsterdam, en is horend. Bewust hebben wij zowel naar zijn kwaliteiten gekeken, alsook naar het kunnen omgaan met doven en/of slechthorenden. Het eerste resultaat is deze website voor u, sporters, familie en belangstellenden, met dank aan Richard. De bedoeling is regelmatig vers nieuws te brengen. Ook heeft de Nederlandse Ploeg een eigen logo gekregen, dat diverse betekenissen heeft. Het is een tulp in de drie Nederlandse kleuren, in gebarentaal heeft dat ook de betekenis van fakkel en vuur.

Om het functioneren van de werkgroep te optimaliseren hebben wij Erika Bloemkolk aangenomen. Voor velen is zij een bekende, ze was bij vorige Deaflympics (in Sofia en Rome) werkzaam als tolk/gastvrouw. Dit keer is zij lid van de werkgroep, en kan zij dus ook meedraaien met de voorbereiding op de Deaflympics. Straks in Melbourne treedt zij weer als tolk/gastvrouw op. Wij zijn verheugd om met haar samen te kunnen werken.

Dit was wat informatie vanuit mijn belevenis als voorzitter. Rest mij verder toe te wensen, met name aan de sporters: doe je best, haal alles uit je prestatie! We moeten in Melbourne de kleur ORANJE laten zegevieren!
Tot ziens,

Henk van Hardeveld
Voorzitter Projectgroep Melbourne 2005

20 januari 2004

 

Henk

Terug naar boven


Links

Alle links worden geopend in een nieuw venster.

(Inter)nationale sportorganisaties voor doven

Offici´┐Żle site voor de Deaflympic Games 2005 in Melbourne

Dovensport.net
NebasNsg
CISS
EDSO

 

Informatie over Australi´┐Ż en dingen om daar te doen

www.australia.com

www.visitvictoria.com.au

www.thatsmelbourne.com.au

www.visitmelbourne.com.au

www.visitballarat.com.au

Terug naar boven