HOME CENTRAAL DISTRICT DOVENSPORT KNDSB SPORTAGENDA DOWNLOADS

      FUTSAL-MENU  

   FUTSAL NEDTEAM   
Prima trainingsweekend afgesloten met een zeer goede oefenwedstrijd voor het Nederlands futsalteam.

Vrijdag 27 oktober en zaterdag 28 oktober 2006 heeft het Nederlands futsalteam een trainingskamp belegd in Valkenburg en Maastricht. Op vrijdagavond werd bijelkaar gekomen in hotel Dupuis te Valkenburg. Nadat de bondscoach twee A4-tjes had uitgedeeld waarin een aantal belangrijke zaken voor Moskou stonden, opgesteld door de bondscoach sportverzorger/masseur en het bestuur afdeling futsal, kon er worden nagepraat en vragen worden gesteld. Jammer was het wel dat Ado Peljto en Rick Valkenburg geen vrij kregen van hun werkgever en dus niet aanwezig konden zijn. Na het uitstekende ontbijt zaterdagmorgen werd er afgereisd naar sporthal Daalhof te Maastricht. Om 11.00 uur stond een training op het programma en de broodmaaltijd om ongeveer 13.00 uur. Om 15.00 uur werd er een oefenwedstrijd gespeeld tegen O.D.V. Yerna een 1e klasser uit Maastricht die hun team hadden versterkt met 2 eerste elftalspeler uit de 1e divisie. Om 17.30 uur was er warm eten wat zeer goed was verzorgd door de uitbater van het sportcaf� Daalhof. Na nog wat te hebben nagepraat ging iedereen tevreden naar huis met de wetenschap dat de laatste oefenwedstrijd uitstekend was verlopen wat toch zelfvertrouwen geeft voor het EK in Moskou.

Nu de wedstrijd :

Vanaf het begin van de wedstrijd pakten onze jongens de tegenstander goed aan met heel veel inzet en snel combinatiespel, met als grote uitblinker onze Jack Castelijns die regelmatig ongrijpbaar was voor de tegenstander. Via goede en snelle combinaties wist Jack al vroeg in de wedstrijd de 0-1 en de 0-2 binnen te schieten en Tjande Syaranamual liet de 1-3 aantekenen na een tegendoelpunt van O.D.V. Yerna. De rust brak aan met een 1-3 stand wat op dat moment meer dan verdient was. Na de rust deden onze jongens er nog een schepje bovenop, wat toch opmerkelijk was omdat 's-morgens toch een pittige training was afgewerkt. Jack Castelijns ging rustig verder met scoren en liet de 1-4, 1-5 en de 1-6 aantekenen. Rachid Almouallem maakte nog de 1-7 waarna de tegenstander wat terug mocht doen en de 2-7 en 3-7 maakten. Weer onze Jack maakte de 3-8 en nadat de tegenstander nog 4-8 had gemaakt bepaalde onze aanvoerder Dave van Maris de eindstand op 4-9. Al met al een tevreden bondscoach en de jongens hebben kunnen laten zien dat zij als team gegroeid zijn en vol vertrouwen kunnen afreizen naar Moskou.

Doelpuntenmakers :
Jack Castelijns 6x, Dave van Maris 1x, Tjande Syaranamual 1x en Rachid Almouallem 1x.

De selectie bestond uit :
Michael de Vet en Ahmed Hersi (keepers), Dave van Maris (aanvoerder), Tjande Syaranamual, Jaap van der Snee, Adnan Iriskic, Jack Castelijns en Rachid Almouallem.
Afwezig wegens werkverplichtingen : Ado Peljto en Rick Valkenburg

Bondscoach : Charles van Beveren
Verzorger/masseur : Gerard Leijten
Ploegleider : Pieter Schiltmans
Afgevaardigde afdeling futsal : Niels MeijerAanmelden nieuwsbrief
Je naam:

Je e-mailadres:

 
Last update: 01-02-2023
Copyright
© 1998 - 2007 Nete Stutt