15/8-1998

Hallo, ik wil mij even voorstellen...dussie ik heet Nete en ben geboren in Copenhagen (Denemarken) en woon sinds 1968 in Nederland (Noord-Holland).
Vele jaren was ik actief bij Bowling en heb deelgenomen aan Europese Bowling Kampioenschappen (voor doven en slechthorenden) en moest met de actieve wedstrijdsport stoppen wegens een hardnekkige wijsvingerblessure. Deze blessure is nu een Posttraumatische Dystrofie (Abnormale aandoening!!) geworden.
Ik ben sinds 1 jaar ook voorzitter van NEBAS Sectie Doven Sport afd. Bowling, daarvoor heb ik jarenlang gewerkt als wedstrijdsectaris en tevens ook een paar jaar als secretaris. Nu er een nieuwe hulp (gelukkig!) is als assistent-wedstrijdsecretaris kan ik mij geheel richten op mijn hobby als webmaster. Al 1 jaar is mijn diepste wens dat er een dovensport website moet komen op Internet. Daarom ben ik begonnen als webmaster, nadat ik lang heb geprobeerd om een betaalde baan te krijgen, maar door mijn doofheid lukt dat helaas niet! Communiceren met anderen kan ik via de computer, dus mijn gehoor heeft daar niets mee te maken. Op dit moment ben ik langdurig in de ziektewet en hoop dat mijn blessure binnenkort genezen zal zijn.

Ik wens jullie veel surfplezier toe.

Veel groetje van Nete

Reacties en bijdragen zijn welkom via:
Email: [email protected]
ICQ#: 8196192
Postbank: 7472880, t.a.v. N.Stutt, Purmerend (o.v.v. uw e-mail adres, zodat ik u kan bedanken)

Index