HOME CENTRAAL DISTRICT DOVENSPORT KNDSB SPORTAGENDA DOWNLOADS

      SPORTSCHIETEN-MENU  

   Promotiedagen Sportschieten   Promotiedagen op 16 en 17 April in Rotterdam

De opzet was erg leuk en onze bedoelingen waren goed maar we vinden het erg jammer dat de interesse voor de schietsport van uit de omgeving tegen viel. Het was juist de bedoeling wat mensen te leren begrijpen dat het bij uitstek ook een geschikte sport is voor doven en slechthorenden.

We hebben dan ook alle mogelijke moeite gedaan om iedereen kennis te laten maken met onze sport en te laten zien dat de schietsport echt niet gewelddadig is .Maar een heel fijne sport waar je het allemaal zelf moet doen eerdat je dan ook na veel oefenen heel wat kan bereiken.Ook de gezelligheid van het verenigingsleven staat centraal.


Het was frappant dat de mensen van heel ver weg wel ge´┐Żnteresseerd waren uit Groningen, Volendam, Amsterdam, Maarssen, Noordwijkerhout, Ede, Wageningen, Doetichem, en Eindhoven en het bestuurslid van Dovensport NebasNsg wisten ze ons allemaal wel te vinden en maar jammer dat de mensen die een bevestiging gestuurd hadden per e-mail toch ook niet zijn gekomen.

Maar een ieder die toch nog iets wil weten over de schietsport kan mij altijd even mailen om op een gewone verenigingsavond te komen kijken en Anita Stapel of Wim Siebens bezig te zien. Daar staat de deur iedere donderdag en maandagavond voor open.
 
Vragen en informatie inwinning:
Herman Prenger, Lauwersmeer 34, 3068 PW Rotterdam,
tlf/fax: 010 - 4569782
E-mail adres:[email protected]
 
 
 


Aanmelden nieuwsbrief
Je naam:

Je e-mailadres:

 
Last update: 06-03-2023
Copyright
© 1998 - 2006 Nete Stutt